Fotogaleria

dijous, 15 de març del 2012

A la societat civil de Santa Coloma de Cervelló, partits polítics i al nostre Ajuntament.


 


DIMECRES DIA 21 DE MARÇ, 19 HORES , 
SALA D'ACTES DE LA BIBLIOTECA PILARIN BAYES

ACTE DE LA PLATAFORMA CONTRA EL CEMENTIRI QUÍMIC I SIGNATURA 
DE LES ENTITATS, PARTITS I AJUNTAMENT,  
DEL MANIFEST DE SUPORT A AQUESTA LLUITA

Sr/a President/a:

Benvolgut convilatà/na:

Ens adrecem a vos des de aquesta Plataforma contra el Cementiri químic a Santa Coloma de Cervelló i ho fem com representant que sou de l’entitat que presidiu, entitat que forma part de l’entramat social, associatiu o polític del nostre poble.

Com segur teniu coneixement, venim treballant des de fa mesos per aquesta causa de fer fora de Santa Coloma, aquestes més de dos mil quatre-centes tones de residus químics, abandonades aquí des de que va tancar la fàbrica que funcionava on ara s’hi amunteguen bidons de productes, que en una part important són una amenaça per les persones i pel medi ambient.

Aquest tema es va dur recentment a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya, on no es va atendre la petició fonamental, que era que es dictaminés la retirada immediata dels residus. Però hi tornarem i ara per exigir-ho com actuació subsidiària de l’Administració.
També hem dut la nostra reclamació al Síndic de Greuges, la Comissió Europea i tota l’escala de poder, nacional i estatal.
La nostra lluita, però, necessita del suport actiu dels ciutadans i ciutadanes d’aquest poble i és per aquest motiu que ens adrecem a vos novament, com representat que sou d’un col·lectiu.

  1. Per una banda, us convoquem a una reunió informativa sobre el cementiri químic a Santa Coloma, que tindrà lloc el dia dimecres 21 de març a les 19 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Pilarin Bayes

  1. Per altra us adjuntem el MANIFEST PER UNA SANTA COLOMA DE CERVELLÓ NETA RESIDUS QUÍMICS, amb la intenció de que el pugueu llegir i debatre amb els vostres associats i amb la proposta de que –si hi sou d’acord amb el seu text- el dia 21 de març, en la reunió convocada i a la que us esperem, s’en faci la signatura pública de suport a aquest MANIFEST i per tant a aquesta causa, que ho és de tot el poble de Santa Coloma.

Salutacions cordials.
Santa Coloma de Cervelló, 12 de març de 2012


PLATAFORMA CONTRA EL CEMENTIRI QUÍMIC 
A SANTA COLOMA DE CERVELLÓ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.