Fotogaleria

dijous, 12 de gener del 2012

Dóna el teu suport a aquesta lluita, pel bé i la salut de tot el poble. Descarrega aquesta imatge del 1r link de la barra de la dreta i posa-la al teu vehicle. Junts podrem!


Conciutadans i conciutadanes:

          Com ja sabeu, un grup de veïns de Santa Coloma (amb el suport de l'Associació de Veïns del Casc Antic) hem posat en marxa un moviment que persegueix aconseguir la retirada de les 2.500 tones de residus químics que es troben abandonades en els terrenys de l'antiga fàbrica química, situats a tocar de la via del tren.

          Hem de tenir present que som davant d'un fet d'una enorme gravetat i que el considerem una agressió de conseqüències funestes pel nostre entorn ecològic i un possible risc directe per tots els ciutadans de Santa Coloma.

          Però davant d'aquesta situació, hem de dir sense manies que

 gran és el problema i petits els mitjans dels que disposem, (com encara molt més petits també, els resultats que en ferm i fins a data d'avui han aconseguit les administracions implicades d'una o altra manera en aquesta qüestió) i per tant, ens cal buscar mitjans diversos i imaginatius, 
per la nostra lluita.

         De la mateix manera que pensem que el que s'ha mogut (no resolt) sobre aquest problema en el darrer any, té el seu origen en la denúncia popular que va portar el tema a la televisió pública, el nostre criteri és que sols amb l'empènyer de la ciutadania podrem accelerar el procés per aconseguir el nostre l'objectiu: la retirada dels residus.

       D'aquesta manera, buscant el recolzament popular per aquesta causa que és de tot el poble, us volem demanar la vostra col·laboració.
Us invitem a participar amb nosaltres  en aquesta acció posada en marxa, alhora que us demanem el vostre suport fent arribar a tothom que pugueu i us sembli adient, aquesta imatge que qualsevol es pot descarregar i imprimir (en la versió que millor li sembli) amb la finalitat de 
penjar-la al vostre cotxe en lloc ben visible.

        Es tracta d'una acció pràcticament sense cost i que pot tenir un gran impacte si aconseguim que siguin molts els vehicles, que estacionats o circulant, lluiexin aquest missatge.

       Posem a la vostra disposició aquestst material, amb la petició de la vostra participació i de la seva difusió, per col·laborar per aquesta causa, que és de tots.
De tot el nostre poble de Santa Coloma!

Moltes gràcies per endavant!


PD. Cal recordar que si es posa en el vidre posterior, el vehicle ha de disposar de dos retrovisors laterals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.