Fotogaleria

dimarts, 31 de gener del 2012

Escalfant motors...

Carta a les organitzacions polítiques de Sta. Coloma de Cervelló:

     Poc a poc -i no sense dificultats- el nostre moviment veïnal contra el cementiri químic de Santa Coloma avança. 
Tímidamente, però avança.
Com us podeu imaginar, el treball per aconseguir la concienciació i la reacció ciutadana i la seva complicitat és dur i alguns cops desencoratjador, però també cal dir que les persones que formem el grup motor d'aquesta inicativa, en som conscients, com ho som també de la limitació de les nostres forces. 
Malgrat això, perseverem, doncs la causa s'ho val.

     Ara mateix en breu, anem a emprendre una acció d'abast que forma part ( junt amb altres ) de l'eix propagandísitc d'aquesta lluita.
En un bon nombre de fanals i suports d'aquest poble hi penjarem a doble cara els cartells de denúncia que -de manera manual i amb molt voluntarisme i hores- ja hem preparat.
Ens agradaria i pensem convenient que aquesta acció es poguera fer d'un cop, però per poder ser així,ens cal un bon equip de gent. 
               Necessitem gent ! Necessitem mans ! 


     És per aquest motiu, que ens adrecem a la vostra organització, per -recollint l'oferiment de col·laboració que en un o altre moment ens heu traslladat- demanar-vos si compteu amb persones que ens puguin donar un cop de ma.
Es  tracta de fer equips de tres persones, ( a cada equip hi haurà com a mínim un de nosaltres ) que amb cartells, una escala i un joc de brides de plàstic, vagin col·locant cartells als llocs que prèviament ja hem decidit com estratègics dins dels circuits de trànsit de la població, a peu o en cotxe.
     Així us traslladem la nostra petició i quedem a la espera de la vostra resposta, per poder coordinar l'acció en funció de les persones que hi tinguem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.